Storitve

Javni razpisi

Podpora raziskovalnih in razvojnih projektov

Finančno svetovanje

Iskanje optimalnih finančnih virov

Financiranje

Financiranje investicij in obratnega kapitala

Poslovno svetovanje

Priprava poslovnih načrtov

Sl
Hr

let izkušenj, preko 1500 zadovoljnih podjetij

15

Skrbimo, da priložnosti niso zamujene

Naše stranke redno obveščamo o aktualnih razpisih, možnostih pridobitve nepovratnih sredstev ali financiranja.

Poslanstvo

Za naročnike oblikujemo najboljše finančne in projektne storitve ter jim pomagamo, da postanejo še konkurenčnejši v domačem in mednarodnem poslovnem okolju. Želimo, da se naročniki osredotočijo na svoje poslovanje in nam prepustijo podporo pri celovitih storitvah poslovnega svetovanja na področju financiranja, digitalnega poslovanja, pridobivanja nepovratnih sredstev in strukturiranju investicij.

“Dovolite nam, da tudi vam pomagamo pustiti svojo sled v poslovnem svetu”

Vizija

Stremimo k temu, da smo zaupanja vredno podjetje, ki s svojim delovanjem zadovoljuje pričakovanja naročnikov. V podjetju zaposlujemo različne profile ambicioznih posameznikov in skrbimo za njihovo osebno ter poslovno rast.

Z vsemi razpoložljivimi viri želimo premikati mejnike znotraj sektorja in izvajati personalizirane in celostne storitve za naročnike.

Direktorjev nagovor

Andrej Vouk

“Naše stranke redno obveščamo o aktualnih razpisih, možnostih pridobitve nepovratnih sredstev ali financiranja. Z vzpostavljenim sodelovanjem skrbimo, da priložnosti niso zamujene in predvsem, da nadomestimo pomanjkanje finančnih strokovnjakov v podjetjih. Ti po naših izkušnjah glavno pozornost posvečajo osnovni dejavnosti, medtem ko so priložnosti na finančnem področju (optimizacije finančne strukture in pridobivanje nepovratnih sredstev) skoraj vedno zanemarjene.”

Zaupajo nam

E-novice

Bodite prvi obveščeni o novostih in razpisih

Hvala za prijavo.

{{ errors.agreement }}